“Zonder geld is het erg moeilijk om van je rijkdom te profiteren.” REMCO CAMPERT
Horizontal Bar

Centaurus Finance adviseert verschillende doelgroepen bij het maken van financiële keuzes. Of u nu DGA, particulier of een bedrijf bent: we inventariseren altijd eerst alle wensen en eisen. En als we het eens zijn over de stappen die genomen moeten worden, gaan we voor u aan de slag.

VASTGOEDONDERNEMERS
Centaurus Finance begeleidt ondernemers bij het maken van de juiste keuzes zodat ze snel kunnen inspelen op kansen/opportunities die zich in de markt voordoen. Dit geldt zowel voor vastgoed dat als belegging wordt aangekocht als voor projectontwikkeling en handels OG.

Maar ook de ondernemer die een bedrijfspand wil aanschaffen kan bij ons terecht voor een optimale financiering. En op het moment van herfinanciering kan Centaurus Finance u begeleiden om de juiste keuze te maken uit de verschillende financieringsaanbiedingen

DGA'S
Als Directeur Groot Aandeelhouder moet u veel verschillende soorten beslissingen tegelijk nemen. Bijvoorbeeld op het gebied van pensioenopbouw; beleggen in holding of in privé, bedrijfsopvolging en –overdracht; en over de bedrijfsstructuur.

Centaurus Finance begeleidt DGA’s bij het maken van de juiste afwegingen en het uitwerken en implementeren van totaaloplossingen.

PARTICULIEREN
Centaurus Finance adviseert particulieren die voor een grote (financiële) beslissing staan. Bijvoorbeeld de aankoop van een woning, een appartement voor een studerend kind of begeleiding bij het optimaliseren van de huwelijkse voorwaarden en testament. Ook helpt Centaurus Finance om uw wensen en eisen financieel in kaart te brengen. In een adviesrapport worden uw wensen doorberekend en worden alle juridische en fiscale consequenties uiteengezet zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

BEDRIJVEN
Als ondernemer geeft u leiding aan een succesvolle onderneming. Centaurus Finance kan hierin veel voor u betekenen omdat wij optimale financieringsstructuren voor ondernemingen kunnen inrichten. U hoeft zo geen kostbare tijd te steken in onderhandelingen met verschillende banken en financiële instellingen.

En mochten banken onvoldoende externe financiering aanbieden dan helpt Centaurus Finance u bij het vinden van alternatieve oplossingen zoals private equity, achtergestelde leningen, informal investors etc.

Horizontal Bar

©Centaurus Finance, Amsterdam. over ons voor wie diensten portfolio contact