“Het was mooi om een rol te spelen bij onderstaande transacties en adviezen” PAUL BANNINK
Horizontal Bar

Recent heeft Centaurus Finance voor de eigenaar van een prachtige woonboerderij de hypotheek geregeld. Het betrof hier een ondernemer met een wisselend inkomen en voor de bank moeilijk te beoordelen risico. In samenwerking met de accountant en cliënt is een passende financiering tot stand gekomen met een zeer aantrekkelijke variabele rente.

Vastgoedbelegger in bezit van een prachtige portefeuille vastgoed is op een punt aangekomen om zijn financiële zaken en doelstellingen in kaart te brengen. Samen met Centaurus Finance heeft dit geleid tot een financiële planning met accent op bepalen van strategie voor het vastgoed. Met daarnaast uiteraard aandacht voor vermogensoverdracht, testament, en overige juridische en fiscale aspecten.

Vastgoedbelegger met een aflopende financiering krijgt van zijn bank een voorstel voor verlenging. De condities zijn echter van dien aard dat cliënt met behulp van Centaurus Finance de mogelijkheden voor herfinanciering in de markt onderzoekt. Tevens wordt direct gekeken of met de herfinanciering extra middelen kunnen worden aangetrokken voor de aankoop van een nieuw beleggingspand. Op beide onderdelen wordt resultaat behaald waardoor er sprake is van een aantrekkelijke financiering en de aankoop van een nieuwe belegging.

Horizontal Bar

©Centaurus Finance, Amsterdam. over ons voor wie diensten portfolio contact