“Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan.” NELSON MANDELA
Horizontal Bar
CENTAURUS FINANCE
Paul Banning

Bij ABNAMRO en MeesPierson adviseerde Paul Bannink vastgoedondernemers, vermogende particulieren (private banking relaties) en DGA’s. Zijn praktijkervaring in combinatie met zijn uitgebreide kennis uit relevante opleidingen zoals Masters in Financial Planning, staat garant voor gedegen en adequaat advies aan alle cliënten.

Centaurus Finance is in 2010 opgericht door Paul Bannink. Met 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening was de tijd rijp om een nieuw onafhankelijke financieel adviesbureau op te richten waarbij de wensen van klanten voorop staan.

Door de ruime expertise en het uitgebreide netwerk van banken, ondernemers, informal investors en participatiemaatschappijen, is Centaurus een echte specialist in de financiële dienstverlening.

MISSIE

Als financieel adviseur streeft Centaurus Finance ernaar om de wensen en doelstellingen van haar relaties zo goed mogelijk te realiseren.

OBJECTIEF BANKAVIES

Onder een goed financieel advies scharen wij ook de selectie van een bank die bij u en uw financiële wensen past.

Centaurus Finance is op geen enkele manier gebonden aan banken of financiële instellingen. Centaurus Finance adviseert en realiseert daarmee de doelstellingen van haar cliënten. Voor deze adviesdiensten rekent Centaurus een succesfee of een declaratie op basis van uurtarief.

Bekijk hier een aantal recente transacties waarbij Centaurus Finance als adviseur heeft opgetreden

bekijken >

Horizontal Bar

©Centaurus Finance, Amsterdam. over ons voor wie diensten portfolio contact