“Financieringen tot 80% van de waarde in verhuurde staat. Bel 06 25095521 of mail naar paulbannink@centaurusfinance.nl” PAUL BANNINK
Horizontal Bar
Of u nu ondernemer bent of in loondienst werkt, we hebben allemaal onze specifieke wensen en doelstellingen. bekijk >
Als ondernemer in vastgoed komt u kansen tegen in de markt die u wilt verwezenlijken. bekijk >
De woningmarkt lijkt weer wat aan te trekken en dat is een positieve ontwikkeling. bekijk >
Centaurus Finance begeleidt MKB bedrijven bij het verkrijgen van een financiering bekijk >

Als ondernemer en/of belegger in vastgoed bent u opzoek naar kansen in de markt die u wilt verwezenlijken. Zeker in tijden dat banken terughoudend zijn met het financieren van vastgoed is het zaak dat uw kans ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Voor diverse relaties zijn wij regelmatig betrokken bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten. Analyse van het vastgoed, marktconformiteit van de huur, rendement op het eigen vermogen zijn vragen die bij het proces van een aankoop worden beantwoord. Indien er financiering nodig is om een aankoop te kunnen realiseren kan Centaurus Finance u gedurende het gehele traject begeleiden.

De mogelijkheden om financiering aan te trekken voor commercieel onroerend goed zijn aan het verbeteren. Voor woningen die verhuurd zijn/worden zijn er diverse mogelijkheden. Zelfs tot 80% van de waarde in verhuurde staat. Minimum lening is 100.000 euro.

Voor grotere portefeuilles zijn zeer scherpe tarieven te verkrijgen in de markt (bijvoorbeeld 5 jaar vast 2,2% bij een financiering vanaf 5 mln euro).

Voor diverse vastgoedbeleggers zijn wij regelmatig opzoek naar interessante onroerend goed beleggingen. Indien u een dergelijke vastgoedbelegging wilt verkopen kunt u contact met ons opnemen. Ook als u interesse heeft om uw beleggingsportefeuille uit te breiden neemt u dan contact met ons op. Met enige regelmaat hebben wij objecten die bij u beleggingsstrategie zouden kunnen aansluiten.

Horizontal Bar

©Centaurus Finance, Amsterdam. over ons voor wie diensten portfolio contact