“Een goede financiële planning zorgt voor rust en helderheid in uw financiële situatie” PAUL BANNINK
Horizontal Bar
Of u nu ondernemer bent of in loondienst werkt, we hebben allemaal onze specifieke wensen en doelstellingen. bekijk >
Als ondernemer in vastgoed komt u kansen tegen in de markt die u wilt verwezenlijken. bekijk >
De woningmarkt lijkt weer wat aan te trekken en dat is een positieve ontwikkeling. bekijk >
Centaurus Finance begeleidt MKB bedrijven bij het verkrijgen van een financiering bekijk >

Of u nu ondernemer bent of in loondienst werkt: iedereen heeft zo zijn eigen specifieke wensen en doelstellingen. Sommigen willen al op hun 55e stoppen met werken, anderen willen misschien een sabbatical nemen. Ouders willen weer rekening houden met eventuele studiekosten van de kinderen. En ook in geval van overlijden is het prettig als alles goed geregeld is. Zo zijn er veel verschillende aspecten, wensen en eisen die invloed hebben op uw financiële levensloop.

Centaurus Finance vindt het belangrijk om een persoonlijke financiële planning op te stellen waarin alle aspecten worden meegewogen. Zo krijgt u inzicht in uw huidige en toekomstige financiële situatie.

JURIDISCHE EN FISCALE ASPECTEN
Naast de (financiële) consequenties van uw wensen, kijken we meteen naar de juridische en fiscale aspecten. Met fiscale optimalisatie kunt u veel geld besparen. Toch blijkt vaak dat het realiseren van bepaalde doelstellingen belangrijker is dan bijvoorbeeld een financieel voordelige optie. Idealiter kunnen deze twee wensen tegelijk vervuld worden.

Een financiële planning geeft u inzicht in uw huidige positie en de haalbaarheid van uw doelstellingen.
Omdat er altijd veranderingen optreden in uw wensen of eisen adviseren wij u om de planning elke twee jaar te laten updaten.

Interesse

Voor meer informatie over de invulling van onze financiële planningen stuurt u een e-mail naar info@centaurusfinance.nl. Wij beantwoorden alle vragen binnen 24 uur.

Horizontal Bar

©Centaurus Finance, Amsterdam. over ons voor wie diensten portfolio contact